Αρχική Σελίδα

Xiamen Zi Heng Environmental Protection Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Xiamen Zi Heng Environmental Protection Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen Zi Heng Environmental Protection Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
ΑΓΑΠΩ απολύτως αυτή την Kraft ΑΓΑΠΩ απολύτως αυτά τα κύπελλα της Kraft! Δεν διέρρευσαν κατευθείαν (που ήμουν τόσο φοβισμένος θα συνέβαινα). Οι πελάτες μου τους αγαπούν επίσης! Θα τους ξαναπαραγγέλλω σίγουρα πάλι για τις όλες προσφορές κύπελλων σιταριού μας!

—— Chris Eales

Δεν θα μπορούσα να είμαι ευτυχέστερος! Δεν θα μπορούσα να είμαι ευτυχέστερος! Το προϊόν σας βοήθησε επάνω το παιχνίδι μου! Ο καθένας ήταν τόσο ευτυχής

—— Aleksey Grakov

Καταπληκτικός την υπηρεσία, σας ευχαριστήστε!

—— Jesse Sallyla

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  1.PP πλαστική γραμμή παραγωγής φλυτζανιών σχηματοποίησης εγχύσεων

   

  Xiamen Zi Heng Environmental Protection Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  2.Paper γραμμή παραγωγής κύπελλων τροφίμων

   

  Xiamen Zi Heng Environmental Protection Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

   

 • OEM / ODM

  Τι είναι cOem;

   

  Το OEMs είναι επιχειρήσεις που κατασκευάζουν τα προϊόντα βασισμένα στο σχέδιο προϊόντων και τις προδιαγραφές που παρέχονται από τον πελάτη τους. Ο πελάτης κάνει όλη την έρευνα αγοράς, Ε&Α και αναπτύσσει το προϊόν του. Αλλά δεν έχει την ικανότητα κατασκευής να εκπληρώσει τη ζήτηση στην αγορά εγκαίρως, ειδικά εάν η αγορά της διαδίδεται σε όλη την υδρόγειο. Έτσι γυρίζει σε έναν cOem για να κάνει την κατασκευή εξ ονόματός του. Παραδείγματος χάριν η Apple ξοδεύει τα εκατομμύρια των δολαρίων στην Ε&Α και το σχέδιο και δημιουργεί τη γραμμή προϊόντων της, αλλά παίρνει τα προϊόντα κατασκευασμένα από Foxconn. Σε αυτήν την περίπτωση Foxconn είναι cOem (πραγματικά, προμηθευτής παγκόσμιου μεγαλύτερος cOem). Το Foxconn δεν ελέγχει

  το σχέδιο προϊόντων ή αυτό είναι specs. Τους κατασκευάζουν ακριβώς βασισμένους στις λεπτομέρειες που παρέχονται από τη Apple.

   

  Τι είναι ODM;

   

  Οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος ή οι αρχικοί κατασκευαστές σχεδίου είναι επιχειρήσεις που δημιουργούν τα σχέδια και τις προδιαγραφές νέων προϊόντων βασισμένα στη σύνοψη ιδέας προϊόντων που παρέχεται από τον πελάτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος κατασκευάζουν επίσης το προϊόν που σχεδιάζουν και οι πελάτες τους παίρνουν τα προϊόντα μαρκαρισμένα στο όνομά τους και το πωλούν αυτοί στην αγορά. Πέστε μια επιχείρηση έχει μια μεγάλη ιδέα για ένα «έξυπνο ρολόι» που όχι μόνο παρουσιάζει χρόνο αλλά και ενεργεί καθώς μια υγεία app που μετρά την καρδιά κτύπησε, κυκλοφορία αίματος, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει κάνει την έρευνά της και ξέρει ότι μπορεί να εμπορευτεί ένα τέτοιο προϊόν. Αλλά δεν ξέρουν πραγματικά πώς να το σχεδιάσουν ή να έχουν την ικανότητα κατασκευής να το κατασκευάσουν. Έτσι γυρίζουν σε έναν ODM που σχεδιάζει το πραγματικό προϊόν και το κατασκευάζει, που πωλείται τελικά από τον πελάτη. Οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος παρέχουν γενικά τις μεταφερμένες υπηρεσίες ανάπτυξης προϊόντος, τις κατασκευαστικές υπηρεσίες προϊόντων, τις πλήρεις υπηρεσίες κύκλων ζωής προϊόντων, βασισμένες στο κ.λπ. μόνοι τους ικανότητες.

   

  Και OEMs και οι εξωτερικές διάμετροι αρσενηκού σπειρώματος δεν περιορίζονται στον τομέα της τεχνολογίας, καταναλωτικών ηλεκτρονικά ή εφαρμοσμένης μηχανικής, αν και είναι πιό κοινοί σε αυτούς τους τομείς επειδή τα προϊόντα σε αυτούς τους τομείς είναι περισσότερο σχέδιο εντατικό. Είναι επίσης παρόντες σε άλλες βιομηχανίες όπως τη μόδα, τα υποδήματα, τον προσωπικό καλλωπισμό, κ.λπ.

   

  Κάποιος πρέπει πάντα να ασκήσει την προσοχή κατά τον εξέταση και OEMs και των εξωτερικών διαμέτρων αρσενηκού σπειρώματος. Στην περίπτωση του cOem, που παρέχει σε τους το μυστικό σχέδιο προϊόντων και specs πέρα από το οποίο μια επιχείρηση έχει επενδύσει το τεράστιο ποσό του χρόνου και των χρημάτων μπορεί να οδηγήσει στην παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και του σχεδίου προϊόντων που κλέβεται από τα copycats. Έτσι πρέπει να συνεργαστείτε με έναν cOem που είναι αξιόπιστος.

   

  Στην περίπτωση ενός ODM, μπορείτε να πρέπει ελάχιστα σε κανέναν έλεγχο των προδιαγραφών προϊόντων και έτσι εσείς να πρέπει να θέσετε τις επαρκή παραμέτρους και τα πλαίσια μέσα στις οποίες ο ODM πρέπει να λειτουργήσει.

   

 • Ε & Α

      Η ομάδα μας έρευνας & ανάπτυξης υπό την ακόλουθη βασική πολιτική για να επιτύχει την αύξηση των επιχειρησιακών τομέων προτεραιότητας και για να δημιουργήσει τις νέες επιχειρήσεις.

   

      Η εστίαση των δραστηριοτήτων Ε&Α μας είναι στην ψηφιοποίηση, τα νέα προϊόντα, και τις λύσεις που είναι εύκαμπτες, αποδοτικός, αξιόπιστος, ασφαλής, οικονομικά αποδοτικός να λειτουργήσουν, και που έχουν ένα ελάχιστο περιβαλλοντικό ίχνος καθ' όλη τη διάρκεια των κύκλων της ζωής τους. Ένα ουσιαστικό ποσοστό των επενδύσεων της επιχείρησης στη ανάπτυξη προϊόντος στοχεύει στην εξασφάλιση του περιβαλλοντικού compliancy και την παροχή των σύντομων και μακροπρόθεσμων οφελών για τους πελάτες της επιχείρησης.

   

      Όταν το νέο προϊόν περάσει επιτυχώς όλα τα βήματα διαδικασίας επικύρωσης, και σε το εργαστήριο και στον τομέα, και την απόδοσή του συναντά τα υψηλά πρότυπα, μπορεί να παραδοθεί στην αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Zi Heng Environmental Protection Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Dora

Τηλ.:: 86-15806036091

Φαξ: 86-0592-5020463

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)